Microsoft 365

Jaetun postilaatikon käyttäminen

05/02/2024

Jaettu postilaatikko Outlook-sovelluksessa Kun sinulle on annettu oikeudet jaettuun postilaatikkoon ryhmän kautta, saat postilaatikon näkyviin Outlook ohjelmaan seuraavalla tavalla: Avaa Outlook ohjelmisto ja klikkaa ”Tiedosto” vasemmalta ylhäältä. Valitse ”Lisää tili”. Aukeaa ikkuna, johon voit syöttää jaetun postilaatikon osoitteen, tämän jälkeen klikkaa ”Yhdistä”. Nyt ohjelma pyytää salasanaa tuohon postilaatikkoon, älä syötä tähän ikkunaan mitään vaan valitse […]

Lue lisää