Sivut

Olet täällä
< Kaikki aiheet

Yleistä

Toisin kuin artikkelit, sivut ovat kiinteitä, pysyvämpiä osia sivustolle. Käyttäjät löytävät sivuihin käyttäen sivuston valikkorakenteita.

Sivun lisäys

Päävalikon sivut asetussivulla voit lisätä uuden sivun käyttäen joko päävalikon Sivut -> Lisää uusi-linkkiä, tai Sivut listauksen yläosassa olevaa Lisää uusi-painiketta.

Voit myös hyödyntää ylävalikon +Uusi valikkoa, josta valitaan Sivu.

Sivun muokkaus

Sivut listaus päävalikon Sivut-> Kaikki sivut-kohdasta näkyy listaus kaikista sivustolla olevista sivuista.

Oikean sivun löytämiseksi voidaan listausta uudelleen järjestää klikkaamalla otsikkoriviltä otsikkoriviä, jolloin sivut järjestetään vastaavan Otsikon mukaan, eli Otsikko:a klikkaamalla sivut järjestetään Otsikon mukaan aakkosjärjestykseen, tai Päivämäärää klikkaamalla julkaisun mukaan.

Pääset muokkaamaan sivua klikkaamalla sivun nimeä.

Sivun poisto

Viemällä hiiri sivun päälle, näytetään sivun lisäasetuksia, josta punainen Roskakori-linkki siirtää sivun roskakoriin. Voit myös merkitä useamman sivun käyttäen viereistä valintaruutua, ja sitten poistaa kaikki merkityt sivut kerralla pudotusvalikosta löytyvällä Siirrä roskakoriin-toiminnolla, sekä hyväksymällä Hyväksy -painikkeella.

Roskakoriin siirretyt sivut eivät ole vielä kokonaan poistuneet, usein roskakoriin siirtäminen on riittävä artikkelin poistamiseksi sivustolta, mutta roskakorin tyhjentäminen aika-ajoin on hyvä käytäntö. Klikkaamalla Roskakori -linkkiä, näkymä vaihtuu roskakoriksi, josta sivut voidaan palauttaa tai poistaa pysyvästi.

Sivun sisällön muokkaus

Sivun muokkaus käyttää Lohkoeditoria, Lohkoeditorin käyttöohjeet löydät artikkelista Lohkoeditori

Previous Artikkelit
Next Lohkoeditori
Sisällysluettelo