Artikkelit

Olet täällä
< Kaikki aiheet

Artikkelit

Yleistä

Toisinkuin Sivut, artikkelit ovat uutisia, blogipostauksia, tai tiedotteita. Helposti muokattavia väliaikaisia sivuja, jotka eivät tarvitse omaa paikkaa valikkorakenteessa. Artikkeleita käytetään usein uutisten ja ajankohtaisten asioiden ilmoituksiin. Mutta niitä voidaan myös käyttää esimerkiksi tapahtumien esittelysivuina.


Artikkelin lisäys

Artikkelit asetussivulla voit lisätä uuden artikkelin käyttäen joko päävalikon Artikkelit -> Lisää uusi-linkkiä, tai Artikkelit listauksen yläosassa olevaa Lisää uusi-painiketta.

Voit myös hyödyntää ylävalikon +Uusi valikkoa, josta valitaan Artikkeli.


Artikkelin muokkaus

Artikkelit listaus päävalikon Artikkelit -> Kaikki artikkelit -kohdasta näkyy listaus kaikista sivustolla olevista artikkeleista.

Oikean artikkelin löytämiseksi voidaan listausta uudelleen järjestää klikkaamalla otsikkoriviltä otsikkoriviä, jolloin artikkelit järjestetään vastaavan Otsikon mukaan, eli Otsikko:a klikkaamalla artikkelit järjestetään Otsikon mukaan aakkosjärjestykseen, tai Päivämäärää klikkaamalla julkaisun mukaan.

Pääset muokkaamaan artikkelia klikkaamalla artikkelin nimeä.


Artikkelin poisto

Viemällä hiiri artikkelin päälle, näytetään artikkelin lisäasetuksia, josta punainen Roskakori-linkki siirtää artikkelin roskakoriin. Voit myös merkitä useamman artikkelin käyttäen viereistä valintaruutua, ja sitten poistaa kaikki merkityt artikkelit kerralla pudotusvalikosta löytyvällä Siirrä roskakoriin-toiminnolla, sekä hyväksymällä Hyväksy -painikkeella.

Roskakoriin siirretyt artikkelit eivät ole vielä kokonaan poistuneet, usein roskakoriin siirtäminen on riittävä artikkelin poistamiseksi sivustolta, mutta roskakorin tyhjentäminen aika-ajoin on hyvä käytäntö. Klikkaamalla Roskakori -linkkiä, näkymä vaihtuu roskakoriksi, josta artikkelit voidaan palauttaa tai poistaa pysyvästi.


Artikkelin muokkaus

Artikkelin muokkaus käyttää Lohkoeditoria, Lohkoeditorin käyttöohjeet löydät artikkelista Lohkoeditori

Next Sivut
Sisällysluettelo